La classe de 6è fa de cuiners!
Durant aquests darrers dies, i aprofitant que encara el tema del projecte interdisciplinari, els alumnes de 6è hem fet 3 activitats relacionades amb la cuina i els aliments. Ens ho hem passat molt bé en les 3 i ens hem llepat els dits, a part de llegir receptes, aprendre a fer un pastís de formatge amb xocolata, gaudir d'una activitat de fer broquetes amb els avis de la residència on anem cada mes, i fent un concurs de cuina en grups de 4, en el que vam treballar l'alimentació sana i equilibrada, i la consciència de menjar menys sucres, d'utilitzar menys plàstics i envasats i de la importància de consumir productes de temporada.
Dimarts 14 de maig
La mare de la Daniela, que és molt bona pastissera i fa uns pastissos espectaculars, va venir a la classe amb tots els ingredients i utensilis per fer un pastís de formatge amb dos xocolates. La van acompanyar la mare de la Martina i de l'Èric. Entre tots vam fer el pastís, i el dia següent ens el vam menjar. Estava boníssim!!!! Gràcies per venir!
Dilluns 20 de maig
Durant el matí, vam anar com cada mes a passar una hora amb els avis de la residència. Per acomiadar-nos com cal, ja que era l'últim dia que hi anàvem, vam fer brotxetes de fruita al solet. Primer vam tallar la fruita per grupets, vam fer les broquetes i ens les vam menjar. Hem gaudit molt d'aquesta activitat.
A la tarda, van venir a fer-nos un concurs de cuina sobre alimentació saludable i equilibrada. Vam fer 4 equips i havien de passar 3 proves. Era un concurs col·laboratiu, que es sumaven els punts de tots els equips per aconseguir un premi. El premi va ser.... un bol amb diferents fruites, fruits secs i iogurt!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada