Treballem la carta!

   Durant aquestes dues setmanes hem treballat la carta. Per treballar-ho, ho hem fet amb un      intercanvi de cartes amb les classes de 5è de l' escola d' Es Mercadal (Menorca). L'escola d' Es Mercadal, CEIP mare de Déu del Toro, és de dues línies, i per tant té 5è A i 5è B. A cada grup hi ha 18 alumnes, com nosaltres. El que hem fet ha estat escriure una carta a un alumne de la classe A i una altra a un alumne de la classe B.

 La Roser ens va donar el nom del nen o nena que ens tocava escriure-li. 
Primer vam veure com es feia una carta i les parts que havia de tenir, després vam escriure les cartes en brut i un cop corregides les vam passar a net en un full de color.

A continuació, vam posar cada carta en un sobre posant el destinatari i el remitent.
Per finalitzar, vam anar a correus per enviar-les, ja que a la bústia no les podíem posar perquè les vam posar totes les de cada classe en un sobre i era massa gran i pesava més. 

Per anar a correus, ho vam fer seguint les indicacions d'un mapa en el que estava marcat el camí a seguir. D'aquesta manera, vam treballar també com seguir unes indicacions establertes.

Tenim moltes ganes de rebre la resposta a les nostres cartes!!

 El grup de 5è


 

Comentaris

  1. Holaaaa, sóc la tutora de 5èB d'Es Mercadal. Ens van encantar les vostres cartes i a tots els fillets i filletes els va fer molta il·lusió. Desitgem que us agradin les que us hem escrit noltros també. Si voleu tornar a contestar-los, ells us han posat les adreces de casa seva a la post data, tenen moltes ganes de tornar a rebre una carta vostra. Petooons!
    MARIA

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars