Taller: fem de meteoròlegs/gues.

                                                                 
A tallers vam fer d'homes i dones del temps.
 
Vam parlar sobre que era una estació meteorològica, com es poden adquirir les dades meteorològiques, quins són i per a què serveixen els aparells de mesura i l'escala dels vents de Beaufort.
Llavors, un cop ho teníem entès, l'Esther ens va donar una càmera i ens va demanar que féssim fotos dels aparells meteorològics que tenim a l'escola, com el pluviòmetre de l'hort i el parallamps. També vam repassar el noms i les direccions dels vents i vam aprendre com interpretar un mapa meteorològic.
 
Un cop sabíem per a què serveixen els aparells meteorològics com el penell, el parallamps, el pluviòmetre, el anemòmetre, el termòmetre, el baròmetre, etc. vam fer grups de tres, per analitzar gràfics estadístics de l'estació meteorològica de Manresa; un grup va analitzar un gràfic sobre les pluges, un altre sobre la pressió atmosfèrica, un tercer sobre les ratxes de vent, un quart sobre les temperatures mínimes i màximes i l'últim sobre la direcció i velocitat del vent. Després ho vam posar en comú i ens van sorprendre molt les dades que vam descobrir.

Ens ha encantat aquesta activitat i hem après molt!!!!








 






Comentaris

Entrades populars