CONFERÈNCIES DE LA SETMANA DEL CERVELL

Avui hem escoltat i analitzat dues xerrades científiques dirigides per dos investigadors en la matèria. 
Ens hem fet preguntes i hem establert un diàleg amb els experts i  hem pogut presentar opinions raonades.


Al matí el Xavi, després d'haver introduït breument com està organitzat el cervell, ens ha descrit els principis de la neurotransmissió química que té lloc a les sinapsis i els alumnes han sigut els actors moleculars que han  il·lustrat com les neurones es  comuniquen entre elles.
Els nens i nenes no han deixat de intervenir i participar amb molt de interès i demostrant tots els coneixements que han adquirit.

A la tarda el Igor Cigarroa ens ha parlat de les il·lusions òptiques i ens ha demostrat que no es real tot el que veiem.






La segona part de l'activitat constava d'un taller de il·lusions òptiques, on els nens i nenes han fet tres grups  i cada grup ha fet un disc amb els materials necessaris; s'han repartit les feines i han seguit les instruccions per a fer el disc i finalment han mostrat el resultat als seus companys i companyes. 













Per a finalitzar el càmera de BTV ha gravat i entrevistat als nens i nenes sobre el que han après avui, per a emetre al programa "Catacrak" els diumenges al matí.


















Ha estat un dia ple d'emocions i aprenentatges.

Aquí teniu el link per si voleu veure el programa que es va emetre el dissabte 11 d'abril.
http://www.btv.cat/alacarta/catakrac/38838/

Comentaris

Entrades populars