Fem d'escriptors i d'escriptores

Avui hem fet un micro taller d'escriptura creativa creat i dirigit per l'escriptora Isabel del Rio a la llibreria La Font de Mimir.

Primer en Carles ens ha fet una petita explicació dels fonaments de com s'originen les idees per a una història i els punts més importants.
Hem fet 4 grups de 6 i hem creat una sèrie d'històries compartides a partir d'uns catalitzadors creatius per a inspirar als nostres escriptors i escriptores.
La introducció eren uns fragments extrets de diferents llibres narratius; el nus ha sorgit de imatges d'un joc de taula i el desenllaç de paraules trobades a l'atzar.
Cada grup ha utilitzat el fragment donat per a iniciar la seva història; per a relatar el nus del text cada grup ha utilitzat l'inici del grup anterior, més la imatge que els ha tocat i per finalitzar el relat han fet servir l'inici i el nus dels grups anteriors i unes paraules donades.







Finalment hem voltat per la llibreria, mirant i llegint els llibres que més ens han agradat i escoltant les recomanacions del llibreter.


Comentaris

Entrades populars